Refer to the exhibit. Switch SW2 was tested in a lab environment and later inserted into the production network. Before the trunk link was connected between SW1 and SW2, the network administrator issued the show vtp status command as displayed in the exhibit. Immediately after the switches were interconnected, all users lost connectivity to the network. What could be a possible reason for the problem?

IT Questions BankCategory: CCNPRefer to the exhibit. Switch SW2 was tested in a lab environment and later inserted into the production network. Before the trunk link was connected between SW1 and SW2, the network administrator issued the show vtp status command as displayed in the exhibit. Immediately after the switches were interconnected, all users lost connectivity to the network. What could be a possible reason for the problem?
Refer to the exhibit. Switch SW2 was tested in a lab environment and later inserted into the production network. Before the trunk link was connected between SW1 and SW2, the network administrator issued the show vtp status command as displayed in the exhibit. Immediately after the switches were interconnected, all users lost connectivity to the network. What could be a possible reason for the problem? 1ITExamAnswers Staff asked 2 months ago

Refer to the exhibit. Switch SW2 was tested in a lab environment and later inserted into the production network. Before the trunk link was connected between SW1 and SW2, the network administrator issued the show vtp status command as displayed in the exhibit. Immediately after the switches were interconnected, all users lost connectivity to the network. What could be a possible reason for the problem?

Refer to the exhibit. Switch SW2 was tested in a lab environment and later inserted into the production network. Before the trunk link was connected between SW1 and SW2, the network administrator issued the show vtp status command as displayed in the exhibit. Immediately after the switches were interconnected, all users lost connectivity to the network. What could be a possible reason for the problem? 2

  • Switch SW2 is in the wrong VTP operating mode.
  • The SW2 port G0/1 is in access mode by mistake.
  • Switch SW2 has the pruning eligible parameter enabled, which causes pruning of all VLANs.
  • Switch SW2 has a higher VTP revision number, which causes deletion of the VLAN information in the VTP domain.*

More Questions: CCNP SWITCH Chapter 3 Exam Answers


Related Articles

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments