IoT Connecting Things 2.0 – Chapter 5 Quiz Answers

1. Which cybersecurity solution would help with IoT physical security?

  • firewall
  • secure switches and routers
  • video surveillance
  • data plane security
Show Answer/Explanation
Correct Answer: video surveillance
Explanation: Physical security commonly includes securing network infrastructure facilities as well as possibly implementing video surveillance of the things that are a part of the IoT.

2. Which component of the Cisco Smart+Connected Wi-Fi solution provides location-based services to help city planners acquire near real-time data?

  • city services
  • city commerce
  • citizen services
  • business services
Show Answer/Explanation
Correct Answer: city services
Explanation: The Cisco Smart+Connected Wi-Fi network infrastructure connects people, data, devices, processes, and city services. A value proposition provided by the Smart+Connected Wi-Fi is city services that provide location-based services to help city planners acquire near real-time data.

3. What are two characteristics of the Cisco Connected Factory Solution? (Choose two.)

  • secure manufacturing standards
  • network security
  • operational efficiency and productivity
  • low power requirements
  • complex management tools
  • intelligent grid routers
Show Answer/Explanation
Correct Answer:

  • network security
  • operational efficiency and productivity

Explanation: Cisco Connected Factory is a part of the Cisco manufacturing solutions. This IoT proposition provides improved network security along with operational efficiency and productivity using a unified, factory-wide secure network.

4. A company plans to develop IoT solutions for both horizontal and vertical markets. What is the major difference in designing solutions for different industries?

  • Control software for a horizontal market industry should be coded with C, whereas control software for a vertical market industry should be coded with Python.
  • Solutions for a horizontal market industry will deal with many general network devices, whereas solutions for a vertical market industry will deal with only specialized equipment.
  • Solutions for a horizontal market industry should be usable for a longer time, whereas solutions for a vertical market industry would have a short limited time usage.
  • Solutions for a horizontal market industry should meet general needs across the industry, whereas solutions for a vertical market industry should meet specialized needs for the industry.
Show Answer/Explanation
Correct Answer: Solutions for a horizontal market industry should meet general needs across the industry, whereas solutions for a vertical market industry should meet specialized needs for the industry.
Explanation: The IoT solutions suitable for a horizontal market should meet similar needs for a wide variety of industries that have different products and customers. They tend to be less specialized than a product designed for a certain type of industry with specific needs. On the other hand, the IoT solutions suitable for a vertical market should meet specialized needs for companies with products for a set of customers.

5. What are three of the six core components in the Cisco IoT system? (Choose three.)

  • fog computing
  • wearable technologies
  • data analytics
  • robot guides
  • cyber and physical security
  • smart bandages
Show Answer/Explanation
Correct Answer:

  • fog computing
  • data analytics
  • cyber and physical security

Explanation: Core components of the Cisco IoT System are network connectivity, fog computing, data analytics, cyber and physical security, management and automation, and the Application Enablement Platform. Wearable technologies, robotic guides, and smart bandages are all examples of things that could connect to the Cisco IoT System.

6. What trend is a major motivation for the development of Smart+Connected Cities systems?

  • Excess energy is wasted because of poor power distribution.
  • More people are moving into cities.
  • Healthcare costs continue to rise.
  • Greenhouse gases are causing global warming.
  • Cities need to connect with one another to share problems and solutions.
Show Answer/Explanation
Correct Answer: More people are moving into cities.
Explanation: As more people move from the country to the city, it becomes increasingly necessary to find ways to efficiently manage features of the urban environment. Smart + Connected Cities systems enable cities to address the challenges arising out of rapid urbanization that have created stress on the urban infrastructure.

7. What is the most common application of the Industrial Internet?

  • data collection
  • healthcare device connectivity
  • predictive maintenance
  • smart grid

Show Answer/Explanation
Correct Answer: predictive maintenance
Explanation: The Industrial Internet consists of machinery, sensors, and software,

  • all of which provide real-time data to people, machines, and processes. The most common application of predictive maintenance is that data is collected, analyzed, and provided on when a particular device needs maintenance in an effort to save unexpected downtime or prevent safety incidents.
  • 8. Match the Cisco care-at-a-distance solution components with the functions. (Not all options are used.)

    Cisco Extended Care –> facilitates remote patient engagement and care team interactions

    Cisco WebEx for Healthcare –> facilitates remote collaboration, training, and patient education

    Cisco TelePresence for Healthcare –> links people globally for training, consultation, and specialized collaboration

    Other Incorrect Match Options:
    equips call center agents to proactively help patients

    9. Which Cisco IoT manufacturing solution addresses protection against risks, improves efficiency, and reduces factory site downtime?

    • Cisco Secure Ops
    • Cisco Connected Factory
    • Cisco Connected Machines
    • Cisco Connected Supply Chain
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: Cisco Secure Ops
    Explanation: Cisco provides IoT solutions to improve the business of manufacturing. One solution, Cisco Secure Ops, provides protection against risks, improves efficiency, and reduces site downtime.

    10. What is an example of M2M communication in a home with the IoT connection?

    • A home owner views the home monitoring system while traveling out of town.
    • A smart refrigerator sends a message to a grocery store for the delivery of milk.
    • A customer receives a message from an online store that the product ordered is shipped.
    • A webcam detects movement and notifies a home owner that someone has entered the home.
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: A smart refrigerator sends a message to a grocery store for the delivery of milk.
    Explanation: The IoT connects objects to the Internet. Within the IoT, M2M enables communication between devices without the need for human intervention.

    11. Which Cisco IoT pillar would include industrial routers, industrial switches, industrial wireless devices, and embedded networks?

    • fog computing
    • network connectivity
    • cyber and physical security
    • management and automation
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: network connectivity
    Explanation: The Cisco IoT system pillars include network connectivity, fog computing, cyber and physical security, data analytics, management and automation, and application enablement platform. The network connectivity pillar includes reliable, scalable, high-performance solutions such as industrial routers, industrial switches, industrial wireless solutions, and embedded networks.

    12. Which group of organizations is an example of vertical industries suitable for a common technology solution?

    • restaurants, car dealers, power plants
    • pharmaceutical companies, hospitals, lab facilities
    • car manufacturers, universities, insurance companies
    • tool manufacturers, food process plants, book publishers
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: pharmaceutical companies, hospitals, lab facilities
    Explanation: Technology solutions suitable for a vertical industry should meet specialized needs for companies with products for a set of customers.

    13. Which statement describes the term Industrial Internet?

    • the platform that allows cloud-based application development
    • Internet infrastructure components
    • software and hardware that extends IoT applications to the network edge
    • the integration of complex physical machinery with networked sensors and software
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: the integration of complex physical machinery with networked sensors and software
    Explanation: The Industrial Internet is still new and is a term that refers to the integration of complex physical machinery with networked sensors and software. These sensors track how long equipment has been in service, and provide data related to parts performance, output levels, and physical environment.

    14. Which Cisco smart grid solution works with utilities to plan and design reliable and highly secure network architectures?

    • Grid Operations
    • Field Area Network
    • GridBlocks Architecture
    • Connected Grid Services
    • Transmission and Substation
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: Connected Grid Services
    Explanation: Cisco provides and supports many smart grid solutions. One of them, Connected Grid Services, works with utilities to plan and design reliable, highly secure network architectures.

    15. Which pillar of the Cisco IoT System allows data to be analyzed and managed at the location where it is generated?

    • data analytics
    • fog computing
    • network connectivity
    • application enhancement platform
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: fog computing
    Explanation: The Cisco IoT System consists of six pillars to describe foundational elements, (1) network connectivity, (2) fog computing, (3) security (cyber and physical), (4) data analytics, (5) management and automation, and (6) an application enablement platform. The fog computing pillar covers software and hardware that extends IoT applications to the network edge.

    16. What are three new challenges associated with the rapid growth of the IoT? (Choose three.)

    • increasing the CPU power of computers
    • integrating new things into existing networks
    • improving the Internet connections from homes
    • securing new devices with varying level of security
    • developing better routing protocols for new devices
    • integrating many devices from different vendors with custom applications
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer:

    • integrating new things into existing networks
    • securing new devices with varying level of security
    • integrating many devices from different vendors with custom applications

    Explanation: The rapid growth of the IoT introduces new challenges, including these:

    How to integrate millions devices from different vendors with custom applications
    How to integrate new things into the existing network infrastructure
    How to secure devices with varying levels of security

    17. Which solution of Cisco Smart+Connected Communities provides a standards-based system to help reduce city energy consumption and improve citizen vehicle compliance?

    • Smart+Connected Wi-Fi
    • Smart+Connected Lighting
    • Smart+Connected Operations Center
    • Smart+Connected Parking and Traffic
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: Smart+Connected Lighting
    Explanation: Cisco has developed Cisco Smart+Connected Communities to bring a holistic approach for communities around the world. The network is the foundation for managed city and business services. One of its solutions, Smart+Connected Lighting, is a standards-based system for gathering a wide variety of data from the environment. It can drastically reduce city energy consumption and improve citizen vehicle compliance.

    18. How does the Smart Grid system benefit the environment?

    • It decreases traffic in cities and helps eliminate air pollution from cars.
    • It enables the more efficient use of home energy resources by enabling homeowners to control the consumption of energy by heating and cooling systems, lighting, and appliances.
    • It enables excess energy that is generated at homes and other sources to be distributed along with the power generated by utility companies.
    • It limits the amount of power that is available to consumers through enhanced monitoring and control by utility companies.
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: It enables excess energy that is generated at homes and other sources to be distributed along with the power generated by utility companies.
    Explanation: Smart Grid enables a new model of power generation and distribution in which many sources of power, such as solar panels, can contribute to the power grid. In addition, it enables the storage and distribution of excess power in batteries and helps to improve distribution of power based on demand.

    19. Which Cisco healthcare provider management solution enables experts to plan, build, and manage a network that meets clinical, business, and compliance needs?

    • Cisco Medical-Grade Network
    • Digital Media Suite for healthcare
    • Cisco Services for Connected Health
    • Cisco Healthcare Intelligent Contact Center
    Show Answer/Explanation
    Correct Answer: Cisco Services for Connected Health
    Explanation: Cisco works with the healthcare industry to provide solutions to help them deliver better care and operation management. The Cisco Services for Connected Health solution enables experts to plan, build, and manage a network that meets clinical, business, and compliance needs.

    Related Articles

    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    View all comments