CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 2 With Answers

Rate this post
  1. Drag drop about RIPv1 vs RIPv2

    Answer:

    RIPv1:
    + Classful
    + Updates sent in broadcast
    + Not support authentication
    + Non support VLSM

    RIPv2:
    + Classless
    + Support VLSM
    + Updates sent in multicast
    + Support authentication

  2. Drag drop about RADIUS & TACACS+

    Answer:

    RADIUS:
    + Multi-vendors
    + UDP
    + Combines authentication and authorization
    + Encrypts only the password

    TACACS+:
    + Proprietary
    + Separate AAA
    + Encrypts the entire body
    + TCP

  3. Drag drop about SDN

    Answer:

    + HTTPS: call to the APIC-EM API from a library
    + JSON: data-structure format that passes parameters for API calls
    + OpenFlow: southbound API
    + RBAC: token-based security mechanism
    + REST: northbound API

    Show (Hide) Explanation/Reference
    What is the data format used to send/receive data when making REST calls for APIC-EM?

    Javascript Object Notation (JSON) is used to pass parameters when making API calls and is also the returned data format.

    What’s RBAC?

    The Role-Based Access Controls (RBAC) mechanism utilizes security tokens that the controller issues upon successful authentication of a user of the APIC-EM controller. All subsequent requests from the authenticated user must provide a valid token.

    Reference: https://communities.cisco.com/docs/DOC-60530#q16

  4. Drag drop about Static routing vs Dynamic routing

    Answer:

    Static Routing:
    + Allows the administrator to manage devices individually when needed
    + Supports floating routes
    + Provides granular control over routing

    Dynamic Routing:
    + Able to select the best path in response to network changes
    + Supports load balancing with no specific configuration
    + Provides better scalability in a large infrastructure

  5. Drag drop about DNS services

    Answer:

    + cache: local database of address mappings that improves name-resolution performance
    + DNS: service that maps hostnames to IP addresses
    + no ip domain-lookup: disables DNS services on a Cisco device
    + name resolver: in response to client requests, queries a name server for IP address information
    + domain: component of a URL that indicates the location or organization type, such as .com or .edu

  6. Drag drop about characteristics of a cloud environment.

    Answer:

    + Multitenancy: One or more clients can be hosted with the same physical or virtual infrastructure
    + Scalability: Resources can be added and removed as needed to support current workload and tasks
    + Workload movement: Tasks can be migrated to different physical locations to increase efficiency
    or reduce cost
    + On-demand: Resources are dedicated only when necessary instead of on a permanent basis
    + Resiliency: Tasks and data residing on a failed server can be seamlessly migrated to other physical
    resources

  7. Drag the “show” commands on the left to their proper locations on the right

    Answer:

    + show ip route eigrp: show EIGRP routing tables in routing table / confirm what is actually being
    used / does routing
    + show ip eigrp interface: show information about interface configured for EIGRP / Verify the
    routing of specific interface /
    show what being used
    + show ip eigrp traffic: show the number of EIGRP packets sent and received
    + show ip eigrp neighbors: Displays the neighbor discovered by EIGRP. Show what is learned
    + show ip eigrp topology: shows the routes known to a router‟s EIGRP routing process. Confirm
    what EIGRP learning. Show what does it learned

  8. Drag and drop the steps to configure EIGRP IPv6 into the appropriate order.

    Answer:

    Step 1: enable
    Step 2: configure terminal
    Step 3: ipv6 router eigrp as-number
    Step 4: router id
    Step 5: ipv6 eigrp as-number (under interface mode)

  9. Drag and drop the steps in the process of upgrading the IOS on a Cisco router.

    Answer:

    Step 1: Verify the available flash memory on the device
    Step 2: Use FTP or TFTP to copy the new IOS to the device
    Step 3: Verify the checksum of the new IOS version
    Step 4: Update the boot statement
    Step 5: Reboot and verify the IOS running version

  10. Drag and drop about data unit for OSI model to the correspondent places.

    Answer:

    Physical: Bit
    Data Link: Frame
    Network: Packet
    Transport: Segments
    Session: Data Stream


Related Articles


Leave a Reply

avatar

Send this to a friend