CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers

  1. Drag and drop the items on the left to the correct sequence of an Ethernet frame.

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 1

    Answer:

    1: Preamble
    2: SFD (Start of Frame Delimiter)
    3: Destination Address
    4: Source Address
    5: Type
    6: Data
    7: FCS

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 2

  2. Drag drop about STP port roles.

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 3

    Answer:

    + alternate: elected port for the spanning tree topology as a whole
    + designated: elect port for an individual LAN segment
    + disable: port that is excluded from the spanning-tree process
    + root: path to the root bridge that excludes the root port

  3. Drag drop about DNS related commands.

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 4

    Answer:

    + ip dns-server: enable the DNS server on the device
    + ip domain list: specifies a sequence of domain names.
    + ip domain lookup: enable dns lookup
    + ip domain name: specifies the default domain to append to unqualified host name.
    + ip host: statically map on ip address to host name
    + ip name-server: identified a DNS server to provide lookup service

  4. Drag drop about TCP and UDP. Classify which protocols run TCP or UDP.

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 5

    Answer:

    TCP:
    + SMTP
    + SSH
    + FTP

    UDP:
    + SNMP
    + DHCP
    + TFTP

  5. Arrange in the order of creation of GRE tunnel

    Answer:

    Step 1: Create tunnel interface
    Step 2: Specify carrier protocol (like tunnel GRE)
    Step 3: Specify passenger protocol (IPv4 or IPv6)
    Step 4: Add source and destination on tunnel interface

  6. Drag and Drop Question on TCP and UDP.

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 6

    Answer:

    TCP:
    + Sends Transmission in Sequence
    + Uses a lower transmission rate to ensure reliability
    + Transmits packet as stream
    UDP:
    + Transmits packets individually
    + Uses higher transmission rate to support latency-sensitive apps
    + Transmissions include an 8-byte header

  7. Drag and Drop on MAC addresses.

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 7

    Answer:

    + Dynamic MAC address: MAC that is learned by the switch through normal traffic
    + MAC ACL: feature that determines whether incoming traffic will be allowed
    + MAC address table: associates a learned MAC address with its connected interface
    + MAC learning: adding a previously unknown MAC into the address table
    + MAC aging: removing an inactive MAC after a specified time
    + Static MAC: MAC address that remains in the MAC address table after reboot

  8. Drag and drop the PPPoE packet type on the left to the corresponding description on the right.

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 8

    Answer:

    + PADI – A packet that is sent with the destination_addr set to the broadcast address. The packet
    indicates the type of service requested.
    + PADO – A packet that is sent with the destination_addr set to the unicast address of the PPPoE
    client. The packet contains an offer for the client
    + PADR – A packet that is sent from the PPPoE client with the destination_addr set to the chosen
    access concentrator. The packet contains a session request from the client
    + PADS – A packet that is sent as confirmation to the client. The packet contains the unique PPPoE
    session ID
    + PADT – A packet that is sent to terminate the PPPoE session.

    Show (Hide) Explanation/Reference
    + PPPoE Active Discovery Initiation (PADI)
    + PPPoE Active Discovery Offer (PADO)
    + PPPoE Active Discovery Request (PADR)
    + PPPoE Active Discovery Session-Confirmation (PADS)
    + PPPoE Active Discovery Termination (PADT)
  9. Drag and drop the PPPoE message types from the left into the sequence in which PPPoE messages
    are sent on the right.

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 9

    Answer:

    1. PADI
    2. PADO
    3. PADR
    4. PADS

  10. Drag and Drop on Wireless LAN Controller

    CCNA 200-125 Exam: Drag and Drop 3 With Answers 10

    Answer:

    + Dynamic RF Feature: Access points auto adjust signal strength
    + Easy Deployment Process: Controller provides centralized management of users and VLANs
    + Optimized user performance: Controller uses loadbalancing to maximize throughput
    + Easy upgrade process: Controller image auto deployed to access Points


Related Articles

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments